Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Immersieve Beleving In Het Parlamentarium En Virtuele Ontmoetingen Met Europarlementariers

Experimentele tour door Europees Parlement

Immersieve beleving in het Parlamentarium en virtuele ontmoetingen met Europarlementariƫrs

Stap in de wereld van Europese besluitvorming

Bereid je voor op een revolutionaire manier om het Europees Parlement te ervaren. Het Parlamentarium in Brussel, het grootste parlementaire bezoekerscentrum van Europa, lanceert een nieuwe, interactieve tour die je recht in het hart van Europese besluitvorming plaatst.

Dompel jezelf onder in een meeslepende omgeving met de nieuwste technologieƫn. Via virtual reality en 360-gradenbeelden krijg je een unieke blik achter de schermen van het Europees Parlement. Leer de parlementsleden kennen, ontdek hoe Europese wetten worden gemaakt en ervaar de impact van het parlement op het leven van burgers.

Het Parlamentarium biedt ook de mogelijkheid om voor een dag Europarlementariƫr te zijn. Ga in gesprek met echte parlementsleden, stel vragen en krijg inzicht in hun werk. Deze exclusieve kans geeft je de kans om de Europese politiek van dichtbij te beleven.

Of je nu een nieuwsgierige burger, een student of een politicus bent, de experimentele tour door het Europees Parlement belooft een onvergetelijke en informatieve ervaring. Kom meer te weten over de instelling die Europa vormgeeft en hoe zij jouw leven beĆÆnvloedt.


Comments